Valutor:
 /  Kundkorg : 0 Item(s)
Sverige   Logga in  /   Skapa konto

Sekretesspolicy

1>. Kreditkortskyddsinformation

Vi använder som vår betalnings gateway. De är den ledande leverantören av betalnings gateway-tjänster på webben. Vi har direkt tillgång till ditt kreditkort. En av våra kundtjänstrepresentantuppgifter kan se de fyra sista siffrorna på kortet, utgångsdatumet och typen av kreditkort som används. Istället hålls din privata information på en säker server som vi kan komma åt i 30 dagar. Efter 30 dagar, den förfogande informationen, och vi har inte längre tillgång till den.

Dessutom kan vi bara debitera eller kreditera det som har godkänts i din order, så om du ändrar din order efter det att den är klar kan vi behöva ge oss uppgifterna om det nya kreditkortet.

2>. Kakor

Liksom de flesta webbplatser använder du en webbläsarfunktion för att ställa in en cookie som hjälper oss att förbättra din shoppingupplevelse. En cookie är en liten bit av information som skickas av en webbplats som sparas på din hårddisk av datorns webbläsare under en begränsad tid. Den innehåller små bitar av information som vår webbplats kan behöva interagera med dig och personifiera din upplevelse.

Vi lagrar inte personlig information om dig i kakorna. Allt du väljer att dela med oss ​​lagras säkert och separat på säkra servrar. Kakorna vi använder sätts i ordning tillåter oss att samla information för att göra en beställning (t.ex. de föremål du lägger i en kundvagn) eller följa anonyma trafikmönster via webbplatsen som hjälper oss att förbättra vår butik för att bättre kunna tjäna dig.