Valutor:
 /  Kundkorg : 0 Item(s)
Sverige   Logga in  /   Skapa konto

Frakt & Retur

Välkommen Toms Online Shop!

1. Tillbaka

1>. Vi tillåter endast en komplett återbetalning för föremål som har problem som orsakats av oss.
2>. Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och delar så skickades det med kostnaden för tillbehören och delarna kommer att dras av från det totala produktpriset och kan endast garantera en partiell återbetalning.
3>. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning under namnet "skillnad" kommer fraktkostnaden att dras av från det totala produktpriset.

2. Utbyten

Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från sändningsdatum till originalet. Vänligen kontakta oss med ditt beställningsnummer och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill byta objekt till en annan stil måste du returnera dina föremål för återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du returnerar varorna. Alla artiklar som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaderna för utbyten, ansvarar för returposten och kostnaderna för frakt och hantering av de utbytta föremålen tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och avgifter är ej återbetalningsbara.